TV-priser og gebyrer

Prisliste 2020Pr. år(Alle priser er inkl. 25% moms)
Grundpakke2.000,00Pris inkl. kontingent - opkræves halvårligt forud
Mellempakke4.300,00Pris inkl. kontingent - opkræves halvårligt forud
Fuldpakke6.000,00Pris inkl. kontingent - opkræves halvårligt forud
* TV med "Bland Selv 10"4.300,00Pris inkl. kontingent - opkræves halvårligt forud
* TV med "Bland Selv 36"6.000,00Pris inkl. kontingent - opkræves halvårligt forud
Bredbånd only437,50Opkræves årligt forud
Det er muligt at dele betaling for Tv-abonnement op i 2 rater. der tillægges Kr. 50,- pr. opkrævning = 100,-/år. Kontakt kontoret tlf.: 7572 4904, hvis du ønsker at skifte til halvårlig betaling. Åbningstider hverdage kl. 09.00-15.00. Vi tilbyder at fremsende regninger på TV-abonnement via e-mail. Ønsker du dette bedes du sende en e-mail til tuantenne@danskkabeltv.dk, med oplysninger om dit navn og tilslutningsadresse.
1. rykker (umiddelbart efter forfald)155,00
Efter 3 uger lukkes der for TV & Internet signalet360,00
Genåbning af TV & Internet signalet490,00
Der åbnes først for signalet når den oprindelige faktura samt alle påløbne gebyrer (kr. 600,00) er registreret indgået på foreningens bankkonto

Tilslutning / UdmeldelsePris
Tilslutningsafgift (excl. egen installation) Bemærk: Det er ikke tilladt andre end foreningen at foretage tilslutning til anlægget.Spørg os
Pakkeskift: Ved ændring af programpakke skift f.eks. fra Fuldpakke til Grundpakke. Der kan skiftes pakkestørrelse med virkning fra 1. januar, 1. april, 1. juli, henholdsvis 1. oktober, samt når du er ny forbruger på en adresse.375,00
Udmeldelse:
Udmeldelse af foreningen kan ske med 1 måneds varsel til en måneds ultimo. Udmeldelse skal ske pr. e-mail til tunet(snabela)tunet.dk256,25

For god ordens skyld oplyses det, at hvis der skal installeres mere end tre antennestik i ejendommen, må der påregnes udgifter til antenneforstærker.

Hvis der opstår fejl på fællesantennen, og dette skyldes kabelfejl i kabel mellem standeren og ejendommen, er denne skade ikke dækket af foreningens serviceaftale. Det samme gør sig gældende for den interne installation i ejendommen eller lejligheden.

Har du spørgsmål omkring dit medlemsskab, er du altid velkommen til at kontakte foreningen.