Med YouSee Tv får du adgang til masser af eksklusiv underholdning: Serier du kan se før alle andre, tv-programmer, der er produceret af os, eller særafsnit af et program, som ikke kan ses andre steder.

For eksempel har vi lavet et eksklusivt samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller og ChriChri Tv, der producerer programmer specielt til os om mad, mode, livsstil og andre populære temaer. Er du mere til kager, er ’Lunas Kage Bage Show’ måske noget for dig? Her inviterer Luna fra ’Den store bagedyst’ gæster i studiet til bagning og hygge. Serien er produceret af YouSee og kan ikke ses andre steder.

Der kommer hele tiden nye programmer til. Og vi forhandler løbende eksklusive rettigheder hjem, så du har adgang til den nyeste og mest populære underholdning. For eksempel er vi de første i Danmark, der sender sæson 6 og 7 af den populære advokatserie Suits. Og vi er de første til at vise den nye amerikanske tv-serie The Bold Type, som er blevet fantastisk modtaget i USA. Brug søgefeltet i tv-menuen for at finde det program, du gerne vil se.

Se tv i på din bærbare PC/MAC

Hent Appén til din tablet eller Smartphone i din Appstore
Søg efter: YouSee TV & Film