FA Cup Finale: Chelsea – Manchester United

Der skal findes en vinder af fodboldens største nationale pokalturnering, FA Cup, når Chelsea og Manchester United brager sammen i finalen på Wembley i London denne lørdag. Gå ikke glip af en af årets største kampe, når vi viser Chelsea mod United.

Lørdag 19. maj kl. 16.30 på TV3+

Forsidefruer
Jannie og Karsten er taget til det eksklusive Dubai – og her besøger de Tina og Allan. Allan og Tina vil gerne imponere mangemilliardæren, og inviterer derfor Vedbæklund-parret til et bilparadis i en liga for sig. Amalie inviterer Gunnvør og Sarah Louise med til clairvoyant. Sarah Louise vil gerne i kontakt med sin afdøde mormor, imens Gunnvør er mere skeptisk over for clairvoyantens overnaturlige evner. I løbet af dagen bliver Gunnvørs kritiske tilgang dog gjort til skamme.
Torsdag 17. maj kl. 20.00 på TV3
Dagens Mand
I Dagens Mand bliver drengedrøm til virkelighed, når tre håbefulde mænd hver uge modtages af et gudesmukt, men kræsent, pigepanel. Der er fuld knald på, og endnu en gang står Mattias Hundebøll klar til at styre løjerne, men i denne sæson kommer han for alvor på prøve, for pigerne er ikke nærige med deres meninger!
Torsdag 17. maj kl. 21.00 på TV3